Продавець Магазин кондитера ТДК розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2114 відгуків
Магазин працює за для перемоги. Все буде Україна! 
+380 (63) 157-17-17
+380 (68) 157-17-17
вул. 23-го Серпня 4, Харків, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
Магазин кондитера ТДК

Папір шокотрансфер для шоколаду Kopyform Choco Sheets A4 10 аркушів

  • Очікується

555 /упаковка

Папір шокотрансфер для шоколаду Kopyform Choco Sheets A4 10 аркушів
Папір шокотрансфер для шоколаду Kopyform Choco Sheets A4 10 аркушівОчікується
555 /упаковка
+380 (63) 157-17-17
Lifecell
  • +380 (68) 157-17-17
    Kyivstar
+380 (63) 157-17-17
Lifecell
  • +380 (68) 157-17-17
    Kyivstar
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Характеристики
Основні
Виробник Kopyform
Країна виробникНімеччина

Choco Sheets® - це вкриті какао маслом листи, на яких можна друкувати їстівними чорнилами від Kopyform.

Склад:
Кукурудзяне борошно, масло какао, цукор, сушений яєчний білок, сухе знежирене молоко, загусник E1422, картопляна борошно, вода, оливкова олія, сіль.

Спосіб застосування:
Друк на Choco Sheets повинен виконуватися в дзеркальному відображенні, з параметром якості друку, встановленим на «Високий».
Надруковані аркуші повинні висохнути при 20° C та максимальній вологості менше ніж 50%. Якщо вологість перевищує 50%, ви повинні збільшити кімнатну температуру. Будь ласка, переконайтеся, що їстівні чорнило абсолютно сухі, перш ніж робити подальші дії з Choco Sheets.
Помістіть Choco Sheet® на дерев'яну або пластикову поверхню (не використовуйте мармурову поверхню або сталеву поверхню) і нанесіть темперований білий шоколад. При нанесенні на Choco Sheet білий шоколад повинен мати температуру не менше 31,5 ° C.
Охолодіть листи при температурі 4 ° С - 8 ° С протягом 15 хвилин. Як тільки шоколад затвердіє, плівку можна зняти з шоколаду. Якщо ви все зробили правильно, ваш відбиток буде переведений на шоколад.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 555 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner