Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Zeelandia |
Країна виробник | Україна |
Тип | Вагові |
Вага | 1000 г |
Смак | Шоколад |
Колір | Чорний |
Упаковка | Дой-пак |
Тип шоколаду | Чорний |
Продаж кратно 1кг
Темний шоколад у формі каллет d = 10-15 мм для покриття тортів, тістечок, вафель, печива, виготовлення корпусних шоколадних цукерок.
Вимагає темперування при температурі до 50 ° С.
Охолодити до 28 ° С.
Повторно розігріти до температури 32 ° С.
Допускається повторне нагрівання шоколадної маси.
Склад: цукор білий кристалічний, какао-терте, какао-масло, какао-порошок, емульгатор соєвий лецетин, ароматизатор ванільний. Вміст какао продуктів 58%
Харчова енергетична цінність на 100 г продукту - 2266 кДж, 542 кКал; жири - 36,2 г, в т.ч. насичені - 21,8 г, вуглеводи - 44,6 г, в т.ч. цукор - 42,3 г, білки - 5,9 г, сіль - 0,00 г.
Інформація для замовлення
- Ціна: 215 ₴/кг