Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Вага | 100 г |
Тип шоколаду | Білий |
Тип | Вагові |
Користувацькі характеристики | |
Вага (кг) | 1кг |
Фасуємо від 0,1 кг
Для відливу шоколадних фігур будь-якої складності, покриття кондитерських виробів, виготовлення шоколадних цукерок, фондю та шоколадного фонтану.
Характеристики: шоколадні диски для покриття кондитерських виробів, які містять – 29% какао.
Органолептичні показники: диски діаметром від 22мм, консистенція, колір, аромат і смак білого шоколаду.
Склад: Цукор (46,5%), масло какао (29,5%), сухе молоко (23,5%), емульгатори: соєвий лецитин 0,5%, натуральний ароматизатор ванілі.
Інструкція по темперування: Температрура плавлення 45ºС, темперирование : 28-29 ºС, кристалізація при 10-15 ° С протягом 15 хвилин.
Харчова цінність на 100г. продукту: білки-7,0 р., жири–39,7 р., вуглеводи – 50,5 р., калорійність – 590,00 ккал.
Виробник: Італія.
- Ціна: від 255 грн/кг