Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Тип | Вагові |
Вага | 100 г |
Користувацькі характеристики | |
Вага (кг) | 1кг |
Фасуєм від 0,1 кг
Для відливу шоколадних фігур будь-якої складності, покриття кондитерських виробів, виготовлення шоколадних цукерок, фондю, шоколадного фонтану, гарячого шоколаду.
Характеристика: шоколадні диски для покриття кондитерських виробів.
Органолептичні показники: диски діаметром від 22 мм.
Склад: Маса какао 60%, цукор 30%, какао-порошок 8%, олія какао 34-36%, емульгатор: соєвий лецитин, натуральний ароматизатор ванілі. Вміст какао мінімум 70% ±1,5.
Інструкція з темперування: температура плавлення/розчину до 45 С. Темперація до 29-31 С. Кристалізація за 10-15?С упродовж 15 хвилин.
Харчова цінність на 100 г продукту: калорійність — 525-560 ккал.
Срок годности: хв 18 місяців з моменту виробництва.
Умови зберігання: у сухому, захищеному від сонячного світла місці за температури не вище 20 °C.
Виробник: Італія
- Ціна: від 255 ₴/кг