Основні | |
---|---|
Виробник | Barry Callebaut |
Країна виробник | Бельгія |
Вага | 2500 г |
Тип шоколаду | Молочний |
Тип | Вагові |
Recipe N° 823
Гармонійний, збалансований смак, в якому ідеально поєднуються какао, молоко і карамель.
Універсальний молочний шоколад з ядром какао-боба.
Рецепт молочного шоколаду n° 823 - культовий рецепт Callebaut®. Він відрізняється своїм насиченим теплим кольором, яскраво вираженим смаком смаженої какао і спокусливими карамельними нотками. Рецепт 823 завоював популярність завдяки своєму багатому смаком і широким спектром застосування. Його можна поєднувати з низкою інтенсивних смаків: фруктових, гострих, молочних або лікерних. В основі цього шоколаду лежить наша фірмова какао-суміш Wieze: що тримається в таємниці рецепт з першосортних західно-африканських какао-бобів.
Шоколад 823 має стандартну плинність, тому він ідеально підходить для відливання форм, глазурування і ароматизації мусів, ганашей, кремів, соусів і т. д.
- Ціна: 850 ₴/упаковка