Продавець Магазин кондитера ТДК розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1307 відгуків
Магазин працює за для перемоги. Все буде Україна! 
+380 (63) 157-17-17
+380 (68) 157-17-17
вул. 23-го Серпня, Харків, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
Магазин кондитера ТДК

Глюкозно-фруктозный сироп ГФС-42

Глюкозно-фруктозный сироп ГФС-42, фото 2
  • На складі
  • Тільки оптом

від 25 200 грн/палетомісце

Мінімальне замовлення — 2 палетомісця

Показати всі оптові ціни
Глюкозно-фруктозный сироп ГФС-42
Глюкозно-фруктозный сироп ГФС-42На складі
від 25 200 грн/палетомісце
Купити
+380 (63) 157-17-17
Lifecell
  • +380 (68) 157-17-17
    Kyivstar
Купити
+380 (63) 157-17-17
Lifecell
  • +380 (68) 157-17-17
    Kyivstar
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Характеристики
Основні
Виробник Інтеркорн Корн Просессінг Індастрі
Країна виробникУкраїна
ТипКрохмаль кукурудзяний
УпаковкаКартонний барабан з поліетиленовим вкладишем
Вага (кг)800

ГЛЮКОЗНО-ФРУКТОЗНЫЙ СИРОП: сироп, полученный изомеризацией части D-глюкозы в D-фруктозу, с содержанием ее не менее 20% и не более 50% к массовой доле сухого вещества.
Глюкозно-фруктозный сироп состоит в основном из фруктозы и глюкозы, поэтому по сладости и питательной ценности равноценен сахарозе.
Виробляються на основі природного зернової сировини – кукурудзи, з якої виділяється крохмальна фракція, потім проходить стадію ферментного або кислотного оцукрювання. Процес оцукрювання можна контролювати і направляти, досягаючи бажаного вуглеводного складу готового продукту. При виробництві ГФС вдається досягти співвідношення моносахаридів 58-66% глюкози, 42-44% фруктози. За рівнем солодощі та смакової профілю ГФС порівнянні з цукром.
Застосовується ГФС замість цукру при виробництві безалкогольних напоїв, соків, високоякісних хлібобулочних виробів та багатьох інших продуктів. Велика кількість глюкозно-фруктозних сиропів споживається в безалкогольному виробництві. Вони використовуються для вироблення фруктових напоїв та цукрових сиропів. У виробництві джемів і консервів використання глюкозно-фруктозних сиропів дозволяє підвищити бактеріальну стабільність і підсилити аромат фруктів.

Якісні показники:

Фізико-хімічні властивості

Декстрозный еквівалент 97
Показник заломлення (20ºС) 1,4632...1,4656
Щільність, кг/дм3 (20ºС) 1,3454...1,3515
В'язкість, спз (40ºС) 95...105
Кольоровість (од. RBU), не більше 25
Сухі речовини 70,5...71,5
Масова частка SO2, мг/кг 0,6
рН 4,0...6,0
Масова частка золи, %, не більше 0,1
Калорійність/100 г 287
Специфікація
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 25 200 грн/палетомісце
  • Мінімальне замовлення: 2 палетомісця

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner