Продавець Магазин кондитера ТДК розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2865 відгуків
Магазин працює задля перемоги. Все буде Україна! 
+380 (63) 157-17-17
+380 (68) 157-17-17
вул. 23-го Серпня 4, Харків, Україна
Кошик
Магазин кондитера ТДК

Глюкозно-фруктозный сироп ГФС-42

Глюкозно-фруктозный сироп ГФС-42, фото 3
  • Немає в наявності
  • Тільки оптом

від 25 620 ₴/палетомісце

Мінімальне замовлення — 2 палетомісця

Показати всі оптові ціни
Глюкозно-фруктозный сироп ГФС-42
Глюкозно-фруктозный сироп ГФС-42Немає в наявності
від 25 620 ₴/палетомісце
+380 (63) 157-17-17
Lifecell
  • +380 (68) 157-17-17
    Kyivstar
+380 (63) 157-17-17
Lifecell
  • +380 (68) 157-17-17
    Kyivstar
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Характеристики
Основні
ВиробникІнтеркорн Корн Просессінг Індастрі
Країна виробникУкраїна
ТипКрохмаль кукурудзяний
УпаковкаКартонний барабан з поліетиленовим вкладишем
Вага (кг)800

ГЛЮКОЗНО-ФРУКТОЗНЫЙ СИРОП: сироп, отриманий изомеризацией частини D-глюкози в D-фруктозу, з вмістом її не менше 20% і не більше 50% до масової частки сухої речовини.
Глюкозно-фруктозный сироп складається в основному з фруктози і глюкози, тому по солодості та поживній цінності рівноцінний сахарозі.
Виробляються на основі природного зернової сировини – кукурудзи, з якої виділяється крохмальна фракція, потім проходить стадію ферментного або кислотного оцукрювання. Процес оцукрювання можна контролювати і направляти, досягаючи бажаного вуглеводного складу готового продукту. При виробництві ГФС вдається досягти співвідношення моносахаридів 58-66% глюкози, 42-44% фруктози. За рівнем солодощі та смакової профілю ГФС порівнянні з цукром.
Застосовується ГФС замість цукру при виробництві безалкогольних напоїв, соків, високоякісних хлібобулочних виробів та багатьох інших продуктів. Велика кількість глюкозно-фруктозних сиропів споживається в безалкогольному виробництві. Вони використовуються для вироблення фруктових напоїв та цукрових сиропів. У виробництві джемів і консервів використання глюкозно-фруктозних сиропів дозволяє підвищити бактеріальну стабільність і підсилити аромат фруктів.

Специфікація
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 25 620 ₴/палетомісце
  • Мінімальне замовлення: 2 палетомісця

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner