Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Schokinag |
Країна виробник | Німеччина |
Вага | 1000 г |
Упаковка | Дой-пак |
Продаж кратно 1кг
Для відливу шоколадних фігур будь-якої складності, покриття кондитерських виробів, виготовлення шоколадних цукерок, фондю та шоколадного фонтану.
Характеристики: шоколадні каллети зі смаком карамелі для кондитерських виробів.
Органолептичні показники: каллети діаметром 6-8мм, консистенція, колір, аромат та смак молочного шоколаду зі смаком карамелі
Інструкція з темперування: Температрура плавлення 45ºС, темперування: 28-29ºС, кристалізація при 10-15ºС протягом 15 хвилин.
Харчова цінність на 100г. продукту: білки-7,0г, жири-39,7г, вуглеводи - 50,5г, калорійність - 590,00ккал.
Інформація для замовлення
- Ціна: 242 ₴/кг