Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Schokinag |
Країна виробник | Німеччина |
Вага | 1000 г |
Упаковка | Дой-пак |
Продаж кратно 1кг
Кондитерський шоколад для глазурування кондитерських виробів, виготовлення шоколадного декору, приготування кремів, десертів, морозива та шоколадного фонтану.
Органолептичні показники: каллети діаметром 6-8мм, консистенція, колір, аромат та смак шоколаду зі смаком полуниці.
Інструкція з темперування: температрура плавлення 38-40 ºС, темперування: 27 ºС, робоча температура 29 ºС.
Харчова цінність на 100г. продукту: білки-7,0г, жири-39,7г, вуглеводи - 50,5г, калорійність - 590,00ккал.
Інформація для замовлення
- Ціна: 232 ₴/кг