| Основні атрибути | |
|---|---|
| Виробник | Master Martini |
| Країна виробник | Італія |
| Вид покриття | глазур |
| Смак | Апельсин |
| Колір | Помаранчевий |
| Вага (г) | 1000 |
Лауринова кондитерська глазур зі смаком апельсину, торгової марки Master Martini, італійської компанії Unigra S.r.l., провідного європейського виробника інгредієнтів для кондитерських та хлібобулочних виробів.
Застосування: глазурування печива, тортів, рулетів, зефіру, сирків, кейк-попсів та інших кондитерських виробів. Використовується для підтікання на торті та виготовлення декору.
Рекомендації щодо застосування: глазур розтопити в ємності на водяній бані до температури 40-45 г цельсію при постійному помішуванні (температура води не більша за 65 г цельсію).
Умови зберігання: температура повітря від +5 до +22 градусів цельсію та відносна вологість повітря не вище 75%, продукт не повинен піддаватися впливу прямого сонячного світла.
- Ціна: 223 ₴/упаковка


