Глазур кондитерська Карибе Master Martini чорна
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Master Martini |
Країна виробник | Італія |
Колір | Чорний |
Смак | Шоколад |
Вид покриття | глазур |
Вага (г) | 1000 |
Глазурі "Карібе шоколадні диски" – високоякісні глазурі в пластинках з високою температурою плавлення для покриття кондитерських виробів, що не вимагають темперування. Чудові для відливання фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас та декорування тортів, тістечок, десертів.
Застосування: Використовується як глазур у розтопленому вигляді для кондитерських виробів, печива, здоби та у чистому вигляді для прикраси.
Рекомендації щодо застосування: глазур розтопити в ємності на водяній бані до температури 40-45 г цельсію при постійному помішуванні (температура води не більша за 65 г цельсію).
Умови зберігання: температура повітря від +5 до +22 градусів цельсію та відносна вологість повітря не вище 75%, продукт не повинен піддаватися впливу прямого сонячного світла.
Продаж кратно 1кг
- Ціна: 273 ₴/кг