Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Calconut |
Країна виробник | Іспанія |
Культура | Мигдаль |
Ґатунок | Вищий |
Упаковка | Пакет |
Вага | 1 кг |
Склад | Мигдаль 100% |
Мигдальне борошно― це мигдальний горіх подрібнений до певної фракцій, який широко використовується в кулінарній справі. Зазвичай, мигдальне борошно необхідне для приготування випічки горіхових начинок, пісочно-горіхових та білково-горіхових напівфабрикатів. Крім того, воно нерідко використовується в якості добавки для багатьох видів тіста. З мигдальним борошном нерідко готують мигдальний крем – відмінну начинку для тарталеток і булочок.
Склад: 100% мигдаль, без домішок
Харчова цінність на 100 г продукту: жири - 52,52 г, з них насичених жирів 3,95 г; вуглеводи – 18,67г; цукор – 4,63г; клітковина – 9,9г; протеїн 21,4г; сіль – 0,0475г. Калорійність мигдального борошна становить 579 Ккал/2420кДж.
Специфікація
Інформація для замовлення
- Ціна: 609 ₴