Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | АВК |
Колір | Білий |
Вид покриття | глазур |
Країна виробник | Україна |
Основні | |
Тип | Вагові |
Тип шоколаду | Білий |
Біла кондитерська глазур випускається у формі сфери (22 мм діаметр) або у формі краплі, для промислового виробництва. Напівфабрикат, призначений для глазурования кондитерської групи товарів.
Біла глазур має ніжний вишуканий смак білого шоколаду.
ПРИЗНАЧЕННЯ
Виливок плитки і цукерок, глазурування цукерок, тортів, печива, сирків і інших виробів.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Температура плавлення глазурі 34-39 С. Максимальний нагрів — 50С
Глазур не вимагає темперування.
Продаж кратно 1кг
Інформація для замовлення
- Ціна: 127 ₴