Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | АВК |
Колір | Чорний |
Вид покриття | глазур |
Смак | Шоколад |
Країна виробник | Україна |
Основні | |
Вага (г) | 1000 |
Тип шоколаду | Чорний |
Глазур кондитерська чорна виробництва кондитерської фабрики "АВК"
Темна кондитерська глазур випускається у формі сфери (22 мм діаметр), брусочків (20 мм на 35 мм) або монетки для промислового виробництва. Напівфабрикат, призначений для глазурования кондитерської групи товарів.
Темна глазур має ніжний вишуканий смак чорного шоколаду.
ПРИЗНАЧЕННЯ
Виливок плитки і цукерок, глазурування цукерок, тортів, печива, сирків і інших виробів.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Температура плавлення глазурі 34-39 С. Максимальний нагрів — 50С
Глазур не вимагає темперування.
Продаж кратно 1кг
Інформація для замовлення
- Ціна: 167 ₴