Глюкозно-фруктозний сироп ГФС-42 1кг
- На складі
- Оптом і в роздріб
69 грн
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Виробник | Інтеркорн Корн Просессінг Індастрі |
Країна виробник | Україна |
Тип | Крохмаль кукурудзяний |
Упаковка | Пластикове відро |
Фасовка магазину.
ГЛЮКОЗНО-ФРУКТОЗНЫЙ СИРОП: сироп, отриманий изомеризацией частини D-глюкози в D-фруктозу, з вмістом її не менше 20% і не більше 50% до масової частки сухої речовини.
Глюкозно-фруктозный сироп складається в основному з фруктози і глюкози, тому за солодощі та поживної цінності рівноцінний сахарозі.
Виробляються на основі природного зернової сировини – кукурудзи, з якої виділяється крохмальна фракція, потім проходить стадію ферментного або кислотного оцукрювання. Процес оцукрювання можна контролювати і направляти, досягаючи бажаного вуглеводного складу готового продукту. При виробництві ГФС вдається досягти співвідношення моносахаридів 58-66% глюкози, 42-44% фруктози. За рівнем солодощі та смакової профілю ГФС порівнянні з цукром.
Застосовується ГФС замість цукру при виробництві безалкогольних напоїв, соків, високоякісних хлібобулочних виробів та багатьох інших продуктів. Велика кількість глюкозно-фруктозних сиропів споживається в безалкогольному виробництві. Вони використовуються для вироблення фруктових напоїв та цукрових сиропів. У виробництві джемів і консервів використання глюкозно-фруктозних сиропів дозволяє підвищити бактеріальну стабільність і підсилити аромат фруктів.
Якісні показники:
Фізико-хімічні властивості
Декстрозный еквівалент | 97 |
Показник заломлення (20ºС) | 1,4632...1,4656 |
Щільність, кг/дм3 (20ºС) | 1,3454...1,3515 |
В'язкість, спз (40ºС) | 95...105 |
Кольоровість (од. RBU), не більше | 25 |
Сухі речовини | 70,5...71,5 |
Масова частка SO2, мг/кг | 0,6 |
рН | 4,0...6,0 |
Масова частка золи, %, не більше | 0,1 |
Калорійність/100 г | 287 |
- Ціна: 69 грн
- Спосіб упаковки: Пластикове відро