Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Виробник | Інтеркорн Корн Просессінг Індастрі |
Країна виробник | Україна |
Тип | Крохмаль кукурудзяний |
Упаковка | Пластикове відро |
ГЛЮКОЗНО-ФРУКТОЗНЫЙ СИРОП: сироп, отриманий изомеризацией частини D-глюкози в D-фруктозу, з вмістом її не менше 20% і не більше 50% до масової частки сухої речовини.
Глюкозно-фруктозный сироп складається в основному з фруктози і глюкози, тому по солодості та поживній цінності рівноцінний сахарозі.
Виробляються на основі природного зернової сировини – кукурудзи, з якої виділяється крохмальна фракція, потім проходить стадію ферментного або кислотного оцукрювання. Процес оцукрювання можна контролювати і направляти, досягаючи бажаного вуглеводного складу готового продукту. При виробництві ГФС вдається досягти співвідношення моносахаридів 58-66% глюкози, 42-44% фруктози. За рівнем солодощі та смакової профілю ГФС порівнянні з цукром.
Застосовується ГФС замість цукру при виробництві безалкогольних напоїв, соків, високоякісних хлібобулочних виробів та багатьох інших продуктів. Велика кількість глюкозно-фруктозних сиропів споживається в безалкогольному виробництві. Вони використовуються для вироблення фруктових напоїв та цукрових сиропів. У виробництві джемів і консервів використання глюкозно-фруктозних сиропів дозволяє підвищити бактеріальну стабільність і підсилити аромат фруктів.
Фасовка магазину.
- Ціна: 67 ₴
- Спосіб упаковки: Пластикове відро