Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Master Martini |
Колір | Білий |
Вид покриття | глазур |
Смак | Шоколад |
Країна виробник | Італія |
Упаковка | Дой-пак |
Вага (г) | 1000 |
Умови зберігання | температура повітря від +5 до +22 градусів цельсію та відносна вологість не вище 75%, продукт не повинен піддаватися впливу прямого сонячного світла |
Глазурі "Карібе шоколадні диски" – високоякісні глазурі в пластинках з високою температурою плавлення для покриття кондитерських виробів, що не вимагають темперування. Чудові для відливання фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас та декорування тортів, тістечок, десертів.
Застосування: Використовується як глазур у розтопленому вигляді для кондитерських виробів, печива, здоби та у чистому вигляді для прикраси.
Рекомендації щодо застосування: розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t 40C, дати охолонути до t 35С, після чого можна використовувати.
Умови зберігання: температура повітря від +5 до +22 градусів цельсію та відносна вологість повітря не вище 75%, продукт не повинен піддаватися впливу прямого сонячного світла.
- Ціна: 273 ₴