Глазур кондитерська Карибе Master Martini чорна
Характеристики
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Виробник | Master Martini |
| Колір | Чорний |
| Вид покриття | глазур |
| Смак | Шоколад |
| Країна виробник | Італія |
| Упаковка | Дой-пак |
| Вага (г) | 1000 |
| Умови зберігання | температура повітря від +5 до +22 градусів цельсію та відносна вологість не вище 75%, продукт не повинен піддаватися впливу прямого сонячного світла |
Глазурі "Карібе шоколадні диски" – високоякісні глазурі в дропсах з високою температурою плавлення для покриття кондитерських виробів, що не вимагають темперування. Чудові для відливання фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас та декорування тортів, тістечок, десертів.
Застосування: Використовується як глазур у розтопленому вигляді для кондитерських виробів, печива, здоби та у чистому вигляді для прикраси.
Рекомендації щодо застосування: глазур розтопити в ємності на водяній бані до температури 40-45 г цельсію при постійному помішуванні (температура води не більша за 65 г цельсію).
Інформація для замовлення
- Ціна: 383 ₴


