Основні | |
---|---|
Виробник | Schokinag |
Країна виробник | Німеччина |
Основні атрибути | |
Упаковка | Коробка |
Тип шоколаду | Молочний |
Смак | Шоколад |
Вага (кг) | 10 |
Для відливу шоколадних фігур будь-якої складності, покриття кондитерських виробів, виготовлення шоколадних цукерок, фондю та шоколадного фонтану.
Характеристики: шоколадні диски для покриття кондитерських виробів, які містять – 30% какао.
Органолептичні показники: каллеты діаметром 6-8мм, консистенція, колір, аромат і смак молочного шоколаду.
Плинність: ●●●○○
Інструкція по темперування: Температрура плавлення 45ºС, темперирование : 28-29 ºС, кристалізація при 10-15 ° С протягом 15 хвилин.
Харчова цінність на 100г. продукту: білки-7,0 р., жири–39,7 р., вуглеводи – 50,5 р., калорійність – 590,00 ккал.
- Ціна: 5 717 ₴