Шоколад молочний Тринідад Мілк 36% Trinidad Milk
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Вага | 1000 г |
| Виробник | Zeelandia |
| Країна виробник | Нідерланди |
| Упаковка | Дой-пак |
| Тип шоколаду | Молочний |
| Основні атрибути | |
| Смак | Шоколад |
Натуральний молочний шоколад 36% в монетах (d=10-15 мм)
Натуральний шоколад з досконалим поєднанням смаку обсмажених какао-бобів та молока. Для глазурування тортів, тістечок, рулетів, листкових, булочних виробів та пончиків; для виготовлення кексів, бісквітів, цукерок, декорів; для приготування різноманітних кремів, начинок.
Для виготовлення цукерок та декорів:
- Потребує темперування в темперувальній машині при температурі до 50°С.
- Охолодити до 28°С.
- Повторно розігріти до температури, що не перевищує 32°С.
- Допускається повторний розігрів шоколадної маси.
Інформація для замовлення
- Ціна: 987 ₴


