Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Виробник | Zeelandia |
Країна виробник | Нідерланди |
Основні атрибути | |
Упаковка | Дой-пак |
Тип шоколаду | Молочний |
Смак | Шоколад |
Натуральний молочний шоколад 36% в монетах (d=10-15 мм)
Натуральний шоколад з досконалим поєднанням смаку обсмажених какао-бобів та молока. Для глазурування тортів, тістечок, рулетів, листкових, булочних виробів та пончиків; для виготовлення кексів, бісквітів, цукерок, декорів; для приготування різноманітних кремів, начинок.
Для виготовлення цукерок та декорів:
- Потребує темперування в темперувальній машині при температурі до 50°С.
- Охолодити до 28°С.
- Повторно розігріти до температури, що не перевищує 32°С.
- Допускається повторний розігрів шоколадної маси.
Інформація для замовлення
- Ціна: 901 ₴