Основні | |
---|---|
Виробник | Java Biocolloid |
Країна виробник | Італія |
Вага | 1000 г |
Упаковка | Пакет з крафт-паперу |
Сила гелю 1200
Агар-агар - це природний і корисний замінник желатину. Між іншим, агар-агар одна з найсильніших речовин, що желюють у світі, він за своєю желюючою силою перевершує навіть желатин! Єдине але - в холодній воді агар-агар повністю не розчиняється, тому для приготування желе або мармеладу з агар-агару його обов'язково потрібно нагрівати до 95-100 градусів, тільки тоді розчиняється у воді і починає желювати продукт. Отримують агар-агар з бурих і червоних водоростей, які ростуть у тихому океані і в білому морі.
Корисні властивості агар-агару
Незважаючи на те, що агар може маркуватися як харчова добавка з буквою Е, він не містить шкідливих речовин. А навіть навпаки – він дуже корисний.
Перше, що необхідно відзначити, так це те, що агар низькокалорійний. Усього 26 калорій містяться в 100 гр. агара. А ось 100 грн. агар-агара з'їсти буде дуже складно.
Друге, це те, що агар має грубі волокна, які не розчиняються в шлунково-кишковому тракті. Це призводить до стимулювання моторики кишківника. Як результат, агар здатний очищати кишечник та виводити з організму накопичені токсини та шлаки.
Третє, це те, що в агарі є корисні макро-і мікроелементи, такі як калій, кальцій і магній.
- Ціна: 1 187 ₴