Основні | |
---|---|
Виробник | Meggle |
Тип | Рідкі вершки |
Обробка | Пастеризовані |
Жирність | 27 % |
Вага | 1000 г |
Рослинні вершки без цукру «Creme Patisserie» — ультра-пастеризовані вершки для збивання 27% жирності.
• ідеально підходять прикраси тортів, тістечок і напоїв
• під час збивання збільшується в об'ємі в 3-4 рази
• ідеально змішуються з молочними вершками
• добре утримує форму у збитому стані
• стійкі до заморожування — розморожування у збитому стані
• забезпечують чіткий малюнок під час декорування.
• мають тривалий термін зберігання.
Спосіб застосування: для збивання попередньо охолодити рослинні вершки «Creme Patisserie» в холодильнику. Температура вершків для збивання має бути від (+2 °C) до (+6 °C).
На початку збивання, збивати вершки за допомогою міксера на високій швидкості до ущільнення консистенції, коли суміш ущільнилася, необхідно знизити швидкість міксера та закінчити збивання на низькій швидкості.
Для зменшення жирності та збільшення виходу можна додавати холодну очищену воду до 30% наприкінці збивання вершків.
Відкриту упаковку зберігати в холодильнику за температури від (+2 °C) до (+6 °C) не більш ніж 5 днів.
- Ціна: 137 ₴