Продавець Магазин кондитера ТДК розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1307 відгуків
Магазин працює за для перемоги. Все буде Україна! 
+380 (63) 157-17-17
+380 (68) 157-17-17
вул. 23-го Серпня, Харків, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
Магазин кондитера ТДК

Глюкозно-фруктозный сироп ГФС-42 50кг

Глюкозно-фруктозный сироп ГФС-42 50кг, фото 2
  • На складі
  • Тільки оптом

1 725 грн/бочка

Показати всі оптові ціни
Глюкозно-фруктозный сироп ГФС-42 50кг
Глюкозно-фруктозный сироп ГФС-42 50кгНа складі
1 725 грн/бочка
Купити
+380 (63) 157-17-17
Lifecell
  • +380 (68) 157-17-17
    Kyivstar
Купити
+380 (63) 157-17-17
Lifecell
  • +380 (68) 157-17-17
    Kyivstar
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Характеристики
Основні
Виробник Інтеркорн Корн Просессінг Індастрі
Країна виробникУкраїна
ТипКрохмаль кукурудзяний
УпаковкаКартонний барабан з поліетиленовим вкладишем
Вага (кг)50

ГЛЮКОЗНО-ФРУКТОЗНЫЙ СИРОП: сироп, отриманий изомеризацией частини D-глюкози в D-фруктозу, з вмістом її не менше 20% і не більше 50% до масової частки сухої речовини.
Глюкозно-фруктозный сироп складається в основному з фруктози і глюкози, тому за солодощі та поживної цінності рівноцінний сахарозі.
Виробляються на основі природного зернової сировини – кукурудзи, з якої виділяється крохмальна фракція, потім проходить стадію ферментного або кислотного оцукрювання. Процес оцукрювання можна контролювати і направляти, досягаючи бажаного вуглеводного складу готового продукту. При виробництві ГФС вдається досягти співвідношення моносахаридів 58-66% глюкози, 42-44% фруктози. За рівнем солодощі та смакової профілю ГФС порівнянні з цукром.
Застосовується ГФС замість цукру при виробництві безалкогольних напоїв, соків, високоякісних хлібобулочних виробів та багатьох інших продуктів. Велика кількість глюкозно-фруктозних сиропів споживається в безалкогольному виробництві. Вони використовуються для вироблення фруктових напоїв та цукрових сиропів. У виробництві джемів і консервів використання глюкозно-фруктозних сиропів дозволяє підвищити бактеріальну стабільність і підсилити аромат фруктів.

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Специфікація
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 725 грн/бочка
  • Спосіб упаковки: Картонний барабан з поліетиленовим вкладишем

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner