Продавець Магазин кондитера ТДК розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2631 відгук
Магазин працює задля перемоги. Все буде Україна! 
+380 (63) 157-17-17
+380 (68) 157-17-17
ул. 23-го Августа 4, Харків, Україна
Кошик
Магазин кондитера ТДК

Глюкозно-фруктозный сироп ГФС-42 50кг

Глюкозно-фруктозный сироп ГФС-42 50кг, фото 2
  • Немає в наявності
  • Тільки оптом

1 755 ₴/бочка

Показати всі оптові ціни
Глюкозно-фруктозный сироп ГФС-42 50кг
Глюкозно-фруктозный сироп ГФС-42 50кгНемає в наявності
1 755 ₴/бочка
+380 (63) 157-17-17
Lifecell
  • +380 (68) 157-17-17
    Kyivstar
+380 (63) 157-17-17
Lifecell
  • +380 (68) 157-17-17
    Kyivstar
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Характеристики
Основні
ТипКрохмаль кукурудзяний
Країна виробникУкраїна
ВиробникІнтеркорн Корн Просессінг Індастрі
УпаковкаКартонний барабан з поліетиленовим вкладишем
Вага (кг)50

ГЛЮКОЗНО-ФРУКТОЗНЫЙ СИРОП: сироп, отриманий изомеризацией частини D-глюкози в D-фруктозу, з вмістом її не менше 20% і не більше 50% до масової частки сухої речовини.
Глюкозно-фруктозный сироп складається в основному з фруктози і глюкози, тому по солодості та поживній цінності рівноцінний сахарозі.
Виробляються на основі природного зернової сировини – кукурудзи, з якої виділяється крохмальна фракція, потім проходить стадію ферментного або кислотного оцукрювання. Процес оцукрювання можна контролювати і направляти, досягаючи бажаного вуглеводного складу готового продукту. При виробництві ГФС вдається досягти співвідношення моносахаридів 58-66% глюкози, 42-44% фруктози. За рівнем солодощі та смакової профілю ГФС порівнянні з цукром.
Застосовується ГФС замість цукру при виробництві безалкогольних напоїв, соків, високоякісних хлібобулочних виробів та багатьох інших продуктів. Велика кількість глюкозно-фруктозних сиропів споживається в безалкогольному виробництві. Вони використовуються для вироблення фруктових напоїв та цукрових сиропів. У виробництві джемів і консервів використання глюкозно-фруктозних сиропів дозволяє підвищити бактеріальну стабільність і підсилити аромат фруктів.

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Специфікація
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 755 ₴/бочка
  • Спосіб упаковки: Картонний барабан з поліетиленовим вкладишем

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner