Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | АВК |
Країна виробник | Україна |
Тип | Вагові |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 19000 г |
Продаж Трояндовому ящику 16.2 кг
Призначена для глазурування тортів, вафель, тістечок, сахарного, здобного, пісочного печива, кексів, виробів із марципана, драже, зефіру , а також для формування різних шоколадних фігурок і прикрас і багатьох інших кондитерських виробів.
Форма випуску та упаковка: цукерки-кубики, гофрокороб 16.2 кг
Склад:ахар, олія какао, какао-порошок, лецитин,ванілін.
Шоколад має піддаватися процесу темпераження. Під час виробництва шоколадних виробів необхідно дотримання технологічних режимів на стадіях темперації, глазурування й охолодження.
Інформація для замовлення
- Ціна: 160 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 16.2 кг